18.9.2011

Saariselkä on my mind.

Kerronpa alkuun siitä kasvikuivurista ja lopuksi laitan kuvia, mitä ihastella (tai kauhistella). Ne on hyvinkin vauhdissa otettuja, kun ei siihen vesisateeseen oikein viittinyt jäädä kuvakulmia harkitsemaan. Eikä muutenkaan. En koskaan jaksa miettiä tarkasti, kunhan otan vaan. Seliseli...

Noni, kasvikuivurista. Monet vaeltajat suosivat ruoan kuivaamista, koska se tarjoaa monipuolisuutta, on halvempaa ja ennen kaikkea painaa sata kertaa vähemmän. Juteltiin tuolla monen vaeltajan kanssa ja saatiin maistaakin itse kuivattua banaania, joten nyt se päätettiin: meillekin tulee kasvikuivuri. Monet suosivat laadukasta Orakas-merkkiä, mutta se maksaa paljon ja on turhan järeä meikäläiselle. OBH Nordica ja monet muut tarjoaisivat vähän halvempia vaihtoehtoja - pitänee harkita! Kuivattamalla ruokaa saisimme mukaan melkein mitä vain jauhelihasta fetajuustoon, unohtamatta kasviksia, hedelmiä ja esimerkiksi mansikoita. Se olis huippua! Ruoan tilavuus ja paino kevenisi ihan tosi paljon; tästä esimerkkinä kilo jauhelihaa, joka kuivattuna painaa vain n. 250g! Olen niin myyty tälle!

Sitten kuvamatka sinne Saariselälle.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti